lauantai 29. tammikuuta 2011

Lelun kanssa tallin pihassa

Kerrankin ei pakkanen paukkunut ja tuuli jäädyttänyt, niin että tarkeni tuntia odotellessa tehdä pikkutreenin tallin parkkipaikalla. Nameja ei ollut mukana juurikaan, joten mentiin lelupalkalla.

Sulo kaukoihin lelupalkka näyttikin sopivan vallan mainiosti. Palloista se menee ylikierroksille, mutta vinkulelu tuntui oikein hyvältä tähän liikkeeseen. Palkkasin ensin yhden siirtymän (viidestä metristä käskytettynä), sitten kaksi, ja lopulta tehtiin koko homma putken. Ei etenemisiä, ja nopeat siirtymät. Kyllä, näin tämä homma pelittää!

Liina teki sivulletuloja ja seuraamista. Käsiavun kanssa paikka pysyy kivasti, suoruus ei ole pysähdyksissä täydellistä, mutta korjaa kun liikun eteenpäin. Ja sitten me vain leikittiin. Talliympäristö ei juurikaa häirinnyt, ja Liina piti kivasti vastaan.

Sulolle vielä luoksetulon stoppeja. Palkkasin pelkkiä stoppeja, otin koko homman ja palkkasin vasta luoksetuloasennosta, sekä läpijuoksun. Pysähdys pysyi hyvänä, mihin olen oikein tyytyväinen. Vaan onhan tämä vähän tällaista tasapainoilua tämän liikkeen kanssa, kaikkia osia pitää muistaa vahvistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti