sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Hallikausi avattu

Doggien hallivuoro alkoi. Olipa mukavaa treenata! Kun kesäkausi on ollut taukoa omista säännöllisistä tokoista, eikä tällä nimenomaisella porukalla olla toisiamme tokojen merkeissä juurikaan treffailtu, oli mukava päästä näkemään, missä mennään itse kunkin osalta. Kun vielä kontekstina oli viime talvikaudelta tuttu halli, oli helppo nähdä edistys. Häiriönsieto, fiilis ja monet liikkeet oli kaikilla ainakin mennyt reippaasti eteenpäin!

Sulolle merkkitreeniä, paikkamakuuta, hyppyä, jäävät, seuraamista sekä luoksetulon pysäytyksiä. Muuten hyvä, mutta ääntä oli taas matkassa aika paljon. Merkin opetuksessa allekirjoittaneella oli vähän punainen lanka hukassa. Mieti ensin mitä haluat, miten sen haluat saada aikaan, ja sitten käytännön koulutussuunnitelma... Mutta Sulolla oli hyvä asenne tekemiseen!

Liinalle seuraamista, jääviä, hyppyä ja esinetreeniä. Liinalla oli hyvä asenne, se teki tosissaan töitä ja näytti koko ajan siltä, kuin olisi sanonut "kerro mitä mä teen. Näinkö? Vai näinkö?" Seuraamisissa vasemmalle käännöksiä, jotka on kivasti edistynyt. Varmuutta vain tarvitaan paljon vielä seuraamisliikkeeseen ylipäätään. Jäävätkin alkaa olla kivasti mallilla, vihjeet alkaa olla selvää kauraa, mutta sitä kestoa ja häiriönsietoa minun liikkumisen suhteen pitää vielä rakentaa. Hypyt meni hyvin, kun oli namitäti toisella puolen. Eteenistumista hypyn jälkeen aloin myös tekemään. Esinetreenissä 4 esinettä neliön joka kulmassa, me keskellä, lähetyksiä yksitellen esineitä hakemaan. Teemana se, että minkä esineen valitseekaan, vaihtaa ei saa (varmistaja mukana estämässä sen). Aluksi Liina yritti vaihdella. Palautuksia vielä vähän vahvemmaksi. Minkä tahansa esineen kanssa eteenistumista pitää paljon vielä vahvistella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti