lauantai 3. joulukuuta 2011

Janoja ja esineitä

Tänään just ja just ehdittiin valosan puolella tekemään esine- ja janatreenit. Molemmille kaksi janaa, kaikki n. 10 m, oikealle ja vasemmalle. Kepit jälkien päässä, koirat sai jäljestää arviolta 30-100 metriä kepille. Liina oli tosi hieno, ei edennyt ihan luotisuoraan, mutta nosti jäljen heti siihen osuessaan, päätteli itse kulkusuunnan ja ilmaisi kepin. No comments siihen. Sulon eka jana oli taas jälleen kerran häröilyä, se jäljesti pitkään takajälkeä ja vähät välitti tulenko minä perässä vaiko enkö. Aikamoisen pyörimisen jälkeen se lopulta kuitenkin otti oikean jäljen ja nosti kepin. Toinen jana oli parempi.

Esinetreenissä narupallo. Liina sai taas katsoa esineen viennin, vein n. 30 metrin päähän, ei hirveästi leveyttä. Istua napotti hienosti paikoillaan. Irtosi, paikansi ja toi. Sulolle vietiin etukäteen Liinan kanssa samaan paikkaan, ja tehtiin ruutuun vähäsen leveyttä. Sulo paikansi esinettä aika pitkään, en tiedä hömppäskö vaiko oikeasti etsikö sitä, mutta toi kuitenkin suoraan. Ihan hyvä näin. Esineisiin siis Sulolle vaan tätä yhden esineen treeniä ruudussa, tokomaisemmin voisi ottaa sitä vaihtamattomuusharjoitusta, eli sen tuot minkä nostat. Liinalle yhä edelleen yhtä, mutta voisi viedä valmiiksi.

Janoihin Liinalla vielä vaan pituutta lisää. Sulolle voisi sen ekan janan ehkä tehdä siten, että se on max 5 m:n päässä lähetyspaikasta, jotta jäis tuo humppaaminen kokonaan pois.

Olin yhden yön kaupungissa koirien kanssa. La-aamuna klo 9 on aika paljon koiranulkoiluttajia liikenteessä, voin kertoa... Liina ei tajunnut, että kaupungissa saa muutkin liikkua. Tai uskoi se sitten, kun kerroin että saa. Sille tekisi hyvää käydä ihan kaksin liikkumassa tuommosina ruuhka-aikoina ja tehdä vastaehdollistamista vastaantulijoihin, ja latenssia nätisti-vihjeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti