perjantai 7. lokakuuta 2011

Pimeys tai yhden hurrikaanin jäänteet eivät reipasta hakuilijaa lannista

Miten koiraharrastaja viettää lokakuista pimenevää perjantai-iltaa? Tietenkin hakumetsässä, huolimatta siitä, että pimeys vyöryy päälle vääjäämättä, tai että Ophelia-hurrikaanin rippeet tiputtavat vettä päälle tuon tuosta. Oikeasti meillä oli oikein mukavaa! Treenit piti vetää vain pimenemisen vuoksi läpi tiukalla tahdilla.

Liinalle tehtiin samantapainen harjoitus kuin viime viikolla; 2 ukkoa, 6 pistoa. Nyt vaikeutin treeniä siten, että ukot oli syvemmällä ja paremmin piilossa. Kahdelle pistolle jouduin lähettämään Liinan uudestaan, kun rulla jäi nostamatta, muuten Liina teki hyvää ja varmanoloista työtä. Yhdelle näytölle menemistä Liina vähän epäröri, mutta irtosi lopulta ihan hyvin vähän kannustettuna. Hienoa työskentelyä Liinalta!

Sulolle tehtiin se kolme valmiin ukon treeni, vähän siten, kuin olin viikko sitten kaavaillut. Ukot oli etukulmissa ja takakulmassa. Alue oli osin tallaamaton; vain sen verran, mitä siellä edelliset koirat oli juosseet. Ukot oli kaikki noin viidessäkympissä. Sulo teki hienoa työtä! Kahdella viimeisellä pistolla se olisi voinut haukkua ihan pari haukkua pidempään, mutta en nyt vielä ainakaan usko, että tästä ongelmaa tulisi. Pieniä taukoja oli haukussa, kun Sulo katsoi, tulenko minä paikalle.

Jotta hyvä maku jäi tämäniltaisesta hausta, etenkin, kun Edi, Pontus ja Laku tekivät hienosti hommia niinikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti