keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Edistymistä hitaasti mutta varmasti

Pikkuisen tehty remonttihommien ohessa tottiksia. Liina seuraamisia (10 askelta!), suoraa ja käännöksiä molempiin suuntiin. Edistyy koko ajan, Liina tietää mitä tämä on. Juostenkin ollaan kokeiltu. Eteentuloasentoa on vahvisteltu, ja tehty samaa kapulan kanssa. Tokohyppyä tehtiin, nyt Liina alkaa hiffaamaan sitä, että se voi hypätä musta poispäin.

Sulon kanssa on otettu nouto tehokuurille. Ykkösjuttuna luovutusasento. Alkaa parantua, nyt tuo jo sujuvasti eteen. Palautus tulee ravilla ja ote on elävä, mutta voipi olla että nyt vain katsotaan mihin tämä riittää... Myös seuraamista ja käännöksiä on tehty aika paljon. Kotipihassa Sulolla on hyvä vire joka tosin tuppaa lipsahtamaan helposti ääntelyn puolelle. Käännökset ja takamuksenkäyttö on parantunut, tosin ei Sulo mikään salamannopea kääntyjä ole vieläkään. Myös hyppyä ollaan tehty, tässä vaiheessa vahvisteltu paljon istumista hypyn jälkeen. Luoksetuloasento hypystä ei ole ongelma. Luoksetulon pysäytykset on venynyt aika paljon, näitä pitää vissiin vahvistella. Kaukoissa ennakoi sitä maahanmenoa, siksipä koko settiä en ole viitsinyt tehdä, vaan vahvistanut kestoa istumiseen. Lisäksi innoissaan heittää takamustaan maahanmenossa, eikä tajua miksen palkkaa sitä sellaisesta suorituksesta. No, todennäköisesti Sulo ei kokeessa enää siinä vaiheessa ole niin innoissaan, että liikuttelisi pyllyään. Vaikka mistäpä tuota tietää. "Ohjelmatreeniä" eli liikkeitä putkeen loppupalkalla, ehkä liikkeiden välejä vahvistellen, tarvitsisi tehdä, ei vain tiedä mihin tässä nyt resurssinsa käyttäisi, kun tuntuu noissa itse liikkeissäkin olevan vielä tekemistä...

Liina teki yhden lyhyen keppijäljen, jota edelsi keppien muistuttelua nurtsilla. Nyt meni hyvin, oli motivoitunut ilmaisemaan keppejä. Pitää vissiin vaan malttaa tehdä vähän aikaa tarpeeksi helppoja treenejä, jotta ne ilmaisut ei unohtuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti