torstai 2. kesäkuuta 2011

Avo 2

Tuloslista näyttää nousujohteiselta, mutta keskeneräisyys näkyy... Pykälän verran parannettiin tänään kokeissa Kangasalla, jossa tuomarina Jaana Tala.

Tulosrivistöä:

Paikkamakuu 9 p. Vanha tuttu lonkka-asento. Sulo meinasi mennä maahan jo alkupuhuttelun aikana; tietää, mistä tässä on kysymys. Ihan vähän olin tosin huolissani tästä, sillä tiistaina Sulo teki paikkamakuun Hannan seuraavan ryhmän kanssa, jossa rupesi kapsuttamaan kesken kaiken, ei tosin noussut ylös.

Seuraaminen 9 p. En olisi antanut meille näin hyviä pisteitä, sillä Sulo haahusi vähän, jäi jälkeen, ei ollut täyskäännöksessä yhtään mukana, ja yksi perusasento meinasi jäädä tekemättä. Ääntäkin oli mukana.

Maahanmeno seuraamisesta, 9,5 p. Puoli pistettä lähti äänestä.

Luoksetulo 7,5 p. Olin itse pysäytykseen tosi tyytyväinen! Venyi se varmaan pari metriä eli vois olla nopeampikin, mutta vertailukohtaa löytyy.


Seisominen seuraamisesta 9 p. Nyt seisahtui.

Nouto 7 p. Oltiin ekoina suoritusvuorossa, ja kävin nopeasti autolla Sulon kanssa leikkimässä sinne jätetyllä narupallolla, mutta unohdin ottaa noutokapulan mukaan. Tehtiin siis järjestäjien kapulalla. Sulo epäröi hieman nostamista, mutta toi kuitenkin, ja istuikin kapulan kanssa, ei tosin kovin tiiviisti. Toisaalta oli hyvä nähdä miten se toimii vieraalla kapulalla, pk-puolella kun kuitenkin käytetään järjestäjien kapuloita.

Kaukot 0 p. Maahanmennessä lonkka-asento, eka istuminen puolittainen, toiseen ei noussut kolmesta käskystä huolimatta. Harmittava juttu.

Hyppy 7 p. Oli ehkä vähän matala ottaen huomioon, että ollaan nyt enemmän tehty metrisellä, mutta Sulo hyppäsi, vähän lähti ääntä, istui, ei kovin nopeasti, ja hyppäsi takaisin. Perusasento taisi olla vino.

Kokonaisvaikutelma yllätyksekseni 9 p. Äänestä mainitsi, mutta ilmeisesti muutoin meidän tekeminen miellytti tätä tuomaria. Kiitos ja kumarrus siitä :)

Kaukot jos olisi mennyt paremmin, olisi ollut mahdollisuus ykköseen, joten ne tehotreeniin. Näkeehän tästä, että ne liikkeet, joita ollaan alokkaasta lähtien hinkattu, meni hyvin, ja nämä uudet huonommin. Enkö osaa opettaa vai tarvitseeko koira vain PALJON toistoa, en tiedä. Hitaasti me edetään, mutta hyvä kuitenkin, että nousujohteisesti. Sulon vire laski loppua kohti aika reilusti, mikä vaikutti kaukoihin. Joten tulevaisuudessa ketjun loppu taitaa olla kaukot sitten treeneissä, hypystähän Sulo tykkää muutenkin. Tai sitten palkita kaukoista hypyllä... Olen ottanut kaukojen jättöön uuden sanan käyttöön, mutta sillä ei ole vielä mitään vaikutusta tekemiseen. Ykköstavoite ei siis vieläkään täyttynyt, ja lisää kokeita pitää katsoa kalenteriin, mutta ihan hyvä mieli jäi näistä kokeista kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti