maanantai 8. elokuuta 2011

Arjensyrjässä kiinni

Huomaa arjen olevan jo täydessä vauhdissa, kun aika ei taas tahdo riittää mihinkään. Tänään perinteiset Killerin treenit. Terhi oli mulla kaverina ja apuna, jotta kiitosta vaan :)

Sulo teki liikkeestä istumisen, seuraamisen käännöksiä vasemmalle, noudon ja eteenmenon. Istuminen onnistui ekasta, viimeinkin. Seuraamisissa oli kivasti mukana, ja käännöksissä oli jopa napakkuutta. Noutoon vire oli kohdillaan, palautuskin tuli vauhdilla kun pakittelin. Tein eteenmenon samaan kohtaan, mihin oltiin tehty pitkä seuraaminen, tämän paikan viereen nouto. Yhdessä oltiin jätetty eteenmenopalkka, mutta sitä Sulo ei heti löytänyt.

Loppuun tehtiin vielä hyppynoudot. A-esteen tein vielä toiseen kertaan, kun Sulo vähän epäröi takaisinhyppyä. Ensimmäisen kiinteän hypyn se meinasi skipata, mutta meni sitten yli. Viretila meinasi mennä vähän överiksi tässä.

Tokoryhmän kanssa Sulo sai tehdä vielä paikkamakuun, kun kävin tekemässä luoksepäästävyyden muille.

Liinan kanssa tehtiin kaksi kierrosta, leikkikierros ja ruokakierros. Treeninä luoksetuloasentoja, perusasentoja ja vähän seuraamista. Nyt pysyi vire hyvin! Olin tosi tyytyväinen Liinaan tänään. Lisäksi Liina teki kahden minuutin paikkamakuun. Hyvin pysyi. Lopussa meinasi varastaa.

Kotona koirat sai vielä nostella keppejä pihalta. Motivaatio oli tähän harjoitukseen molemmilla hyvä, näitä täytyy nyt tehdä vain lisää ja toivoa, että kepit alkaisivat jäljeltäkin nousemaan varmemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti