sunnuntai 14. elokuuta 2011

Suunnitelmia uusiksi

Sulo ja Liina juoksenteli viikonloppuna mopon perässä metsäteillä, ja nyt on molemmilla anturat hellinä, Sulolla takatassussa halkeama ja etutassu todella kipeä, vaikkei siinä mitään näy. On ne ennenkin olleet mopolenkeillä mukana, mutta nyt oli todellakin "mopo karannut käsistä", ja koirat olleet levossa siitä asti :( Sulo etenkin on tosi kipeä, olen vähän huolissani siitä. Semminkin, kun kipeä tassu on muistaakseni sama, jota se oireili keväällä astuttuaan siihen tikkuun. Nytkään siinä ei ole mitään jälkeä, mitään muuta se ei arista kuin anturoita, niitä sitten ihan tosissaan. Lenkki itsessään ei ollut sen kummempi kuin ennenkään, samoilla reiteilläkin olivat menneet, mutta olihan siellä sepeliä tiellä, eikä ne nyt jostain syystä olleet kai menneet tien sivuun juoksemaan, kuten yleensä tapaavat tehdä.

Pienenpieni suunnitelma oli, että oltais yritetty jälkikokeisiin syyskuun alussa, mutta nyt se suunnitelma siirtyy, sillä vaikka Sulo tervehtyisikin (ja toden totta toivon että tervehtyy!) syyskuuhun mennessä, menee niin monta treenipäivää nyt sivu suun, etten viitsi lähteä onneani koittamaan. Toivotaan, että saadaan joskus paikka jostain.

Keppi-ilmaisuja ehdittiin treenata työreissun ja "sairasloman" alkamisen välissä, pihassa vaan. Sulo ilmaisi innoissaan, mutta Liina oli kumman epävarma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti